Σελίδες

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Ακρωτηριασμοί ζώων. (Video)

Το φαινόμενο των ακρωτηριασμών βοοειδών αναφέρεται σε χιλιάδες περιπτώσεις στη Βόρεια Αμερική αλλά και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου, κατά τις οποίες βοοειδή έχουν βρεθεί ακρωτηριασμένα κάτω από μη φυσιολογικές συνθήκες. 


Πρόβατα, άλογα, γάτες, ελάφια έχουν ακρωτηριαστεί με παρόμοιο τρόπο, σύμφωνα με πολλές αναφορές,
Πολλά ακρωτηριασμένα βοοειδή έχουν βρεθεί να είναι μαρκαρισμένα με φθορίζουσα βαφή, πιθανώς για να βοηθήσει στον εντοπισμό τους στο σκοτάδι. Οι αγελάδες εντοπίζονται νεκρές (αν και η αιτία θανάτου δεν προσδιορίζεται) ενώ πολλές από αυτές έχουν υποστεί καθολική αποστράγγιση του αίματος (όλο το αίμα τους έχει αφαιρεθεί). 

Τομές ακριβείας με "ακρίβεια λέιζερ" παρατηρούνται στα ακρωτηριασμένα βοοειδή. Ορισμένα όργανα τους έχουν αφαιρεθεί χειρουργικά από το σώμα τους. Συχνά έχουν αφαιρεθεί τα όργανα αναπαραγωγή, μάτια, γλώσσα, κάτω σιαγόνες και κομμάτια από τον εγκέφαλο. Ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας έχουν εντοπιστεί κοντά στα νεκρά ζώα όταν ανακαλύπτονται, ενώ τα πτωματοφάγα ζώα δεν αγγίζουν τα κουφάρια. Δεν υπάρχουν πατημασιές που να οδηγούν προς ή από τις αγελάδες. Υπάρχουν ενδείξεις (ίχνη από σφιγκτήρες στα πόδια των ζώων) που υποδηλώνουν ότι τα βοοειδή έχουν απομακρυνθεί από τα ενδιαιτήματα τους και έχουν ακρωτηριασθεί αλλού, ακόμη σε μερικές περιπτώσεις τα κουφάρια των ζώων φαίνονται ότι έχουν πέσει στο έδαφος από μεγάλο ύψος. Οι κτηνοτρόφοι συχνά λέγεται ότι είναι απρόθυμοι να πάρουν την απόφαση να αναφέρουν ότι βρήκαν τα ζώα τους νεκρά - ακρωτηριασμένα κάτω από περίεργες συνθήκες και αυτό οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, τον φόβο της γελοιοποίησης, τον φόβο των αντιποίνων και το σημαντικό οικονομικό κόστος της διενέργειας νεκροψίας στα νεκρά ζώα. 

Εξηγήσεις φαινομένου. Οι γνώμες διίστανται ως προς τη φύση και τα αίτια αυτού του φαινομένου. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένας ασυνήθιστος "ακρωτηριασμός ζώων" και ότι οι άνθρωποι παρερμηνεύουν φυσιολογικούς θανάτους των ζώων. Θεάσεις των UFO και εμφανίσεις παράξενων, χωρίς διακριτικά, αθόρυβων μαύρων ελικοπτέρων συμπίπτουν με πολλές περιπτώσεις ακρωτηριασμού βοοειδών. Δεν υπάρχει ομοφωνία ότι το φαινόμενο υπάρχει πραγματικά, ή εάν υπάρχει, τι είναι αυτό που προκαλεί το φαινόμενο. Ο αριθμός των ζώων που λέγεται ότι ακρωτηριάζονται κάτω από περίεργες συνθήκες δεν είναι σαφής, αλλά οι υπέρμαχοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να ανέρχεται σε χιλιάδες. Μερικοί αποδίδουν αυτούς τους ακρωτηριασμούς σε εξωγήινους. 

Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες για εμφανίσεις UFO που αναφέρονται σε συνδυασμό με τους υποτιθέμενους ακρωτηριασμούς. Άλλοι έχουν προτείνει ότι ίσως να εμπλέκονται μυστικές κυβερνητικές ή στρατιωτικές υπηρεσίες. Ορισμένοι παρατηρητές έχουν υιοθετήσει πιο αγνωστικιστικές προσεγγίσεις, προβάλλοντας το επιχείρημα ότι ορισμένοι ακρωτηριασμοί πράγματι φαίνεται να είναι περίεργοι, αλλά δεν προσφέρουν αρκετά στοιχεία για να καταλήξουμε σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα. Ωστόσο, νεκρά ζώα, ακρωτηριασμένα με αλλόκοτους τρόπους, συνεχίζουν να εντοπίζονται διαρκώς στα βοσκοτόπια παντού πάνω στον πλανήτη μας και επομένως αυτό παραμένει ένα παγκόσμιο φαινόμενο που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Επιμέλεια Thømas "Bathory"